Permanent hårfjerning

Find din næste klinik til permanent hårfjernelse med Prettyme.dk

Permanent hårfjerning foregår ved laserbehandling hvor varmen fra lysstrålen ødelægger hårsækkene på de hår, som er i vækstfase. For at ødelægge de hårsække, som har været i hvilefase er det nødvendigt med flere behandlinger. Hårsækken bliver ødelagt ved opvarmningen fra laserbehandlingen. Laseren skader ikke den omkringliggende hud, så behandlingen er skånsom og kræver ingen restitutionstid. Dog anbefales det at undgå solbadning og selvbruner i 3- 4 uger før/ efter behandling. Jo større kontrast der er mellem hudfarve og hår jo bedre opnås permanent hårfjernelse. Lyse hår kan ikke fjernes med laserbehandling, da de ikke indeholder pigment og derfor ikke optager varmen fra lysstrålen.

Permanent hårfjerning - Bliv fri for uønsket hårvækst

Vil du gerne have fjernet uønsket hårvækst en gang for alle, så skal du vælge en permanent hårfjerning. Det er en lidt længere og dyrere behandlingsform, men for mange er det tiden og pengene værd, da man efterfølgende ikke skal bruge tid på hårfjerning og bekymre sig om de gener i huden som ofte følger med.

Slip for de hudgener som ofte følger med hårfjerning

Ved at vælge permanent hårfjernelse hos en professionel klinik bruges kvalitetsudstyr, som sikrer en effektiv og skånsom hårfjerning med et permanent resultat. Med denne behandling bliver du fri for uønsket hårvækst og slipper for røde knopper, irriteret hud og indgroede hår. Find permanent hårfjerning med PrettyMe.

Find flere behandlinger her

Find Frisør

Find din næste frisør med Prettyme.dk og forkæl dig selv.

Find ansigtsbehandling

Find din næste klinik med Prettyme.dk og nyd tilværelsen.

Find hårfjerning

Find din næste klinik til hårfjerning med Prettyme.dk

Find massør i dit område.

Find din næste klinik her med Prettyme.dk.

Find hudpleje behandling

Find din næste klinik til hudpleje behandling med Prettyme.dk
Scroll til toppen