Kontakt

Del

SkinArt Laser

Om "SkinArt Laser"

Da vi her hos SkinArt Laser, tilsammen har fået tilegnet os mange års erfaring, i krydsfeltet af dig som vores gæst og kosmetiske mikroindgreb, forskønnelse, håndværk, kunst og æstetik. Oplever vi, at alle vores gæster, ønsker at der er god tid, til at vi lærer hinanden at kende. Så vi forstår dine ønsker, og kan afstemme forventninger med dig.

Vi ser os selv som kunstnere, som udfører et håndværk. Det er din hud, og dine fine træk, små linjer rynker der er vores lærred. Vi har hele tiden, fokus på anatomi og æstetik, og forsøger på intet tidspunkt, at træde over den grænse.
Det kræver, at vi har god tid til at lytte til dig, lære dig og kende, så vi forstår dig, og dine ønsker. Vi er optaget af, at understrege og forskønne dig, når du er gæst hos os. Når vi bidrager til dit velvære og selvglæde, vil det altid være på den lækre underspillede og naturlige måde.
Samtidig er vi meget optaget af at have en høj faglighed, i det håndværk vi udfører. Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og krav.
Vi ved, at resultat bliver bedre, når vi kender dig og du kender os. Du ved hvad vi står for. Derfor prioriterer vi,at have god tid til dig, så vores relation bliver personlig.

Aktuelle tilbud

    Anmeldelser

    Skriv en anmeldelse

    Scroll to Top

    Anmod om tilbud