Kontakt

Del

Lift Clinic Esbjerg

Om "Lift Clinic Esbjerg"

På vores klinik i Esbjerg kan du blive behandlet af vores kosmetiske sygeplejerske Helle Boisen, som har mere end 14 års erfaring. Vi tilbyder derudover plastikkirurgiske forundersøgelser hos Christian Sneistrup og Jens Bengaard, der er førende plastikkirurger og ejere af Lift Clinic. Bemærk, at operationer foretages på vores klinik i Aarhus C.

På Lift Clinic har vi mere end 20 års erfaring, og vi tilpasser enhver behandling individuelt. Det er din garanti for et harmonisk og æstetisk resultat.

Aktuelle tilbud

  • ÅBNINGSTILBUD

    Vores nye klinik i Esbjerg åbner d. 1. december, og det er nu muligt at booke en tid på www.liftclinic.dk. Vi tilbyder gratis plastikkirurgiske forundersøgelser samt 25% rabat på filler og botox i hele december i vores klinik i Esbjerg. Alle operationer vil fortsat finde sted i vores klinik i Aarhus C. Bemærk, at tilbuddet kun gælder vores klinik i Esbjerg og ikke kan kombineres med andre rabatter og pakkepriser. Behandlinger med botox og filler kræver en gyldig forundersøgelse min. 48 timer før behandlingen.

    Spar 25%

    Fra: 01/12/2022

    Til: 31/12/2022

Anmeldelser

Scroll til toppen

Anmod om tilbud