Kontakt

Del

Kosmetisk Skincare

Om "Kosmetisk Skincare"

Mit navn er Anette og jeg er kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Kosmetisk Skincare. Jeg er uddannet sygeplejerske og har siden 2008 arbejdet på Svendborg Sygehus i en behandlerfunktion. Det er også her min fascination for det menneskelige udseende er blevet stærkere, og det betyder nu, at jeg har åbnet min egen klinik – Kosmetisk Skincare.

Klinikken – som er beliggende i det idylliske Troense, lidt uden for Svendborg – er lavet i forlængelse med mit eget private hjem og er hyggeligt indrettet.

Jeg sætter en stor ære i at kunne give dig så flot og naturligt et resultat som muligt, og jeg vil gerne hjælpe dig med lige præcis de kosmetiske udfordringer, du måske render og døjer med i hverdagen. Jeg sætter kvaliteten i højsædet og kunne aldrig drømme om at gå på kompromis med hverken faglighed eller sikkerhed.

Jeg er certificeret kosmetisk behandler og er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at kunne behandle indenfor Botox og ikke-permanente fillers, så du er i trygge hænder, når du træder indenfor hos Kosmetisk Skincare.

Aktuelle tilbud

    Anmeldelser

    Skriv en anmeldelse

    Scroll to Top

    Anmod om tilbud