Kontakt

Del

Klipoteket Svenstrup

Om "Klipoteket Svenstrup"

Når vi byder dig velkommen i Klipoteket, kan du forvente at blive mødt med et smil, god stemning og professionel service.

Dit hår!

Det er vores store passion at følge med i de sidste nye trends og nyheder indenfor både hår og mode generelt. Vi ved hvor forskellige mennesker og hår kan være, og derfor er det en mærkesag for os, at hver enkelt kunde får personligt råd og vejledning.

Hos Klipoteket får du derfor vores bedste bud på, hvad passer til netop dig og dit hår, og hvordan du bedst plejer det.

Følg og like vores Facebookside eller Instagram for inspiration!

Dine frisører

Alle vores medarbejdere har/får naturligvis den 4-årige uddannelse. Vores elever bliver trænet i praksis helt fra start og klarer sig altid flot ved frisøreksamen. Det er en mærkesag i Klipoteket at såvel assistenter som elever har store kompetencer og et højt fagligt niveau, så vi kan tilbyde dig den bedste behandling. Vi uddanner os løbende gennem kurser i produkter, klipninger og farvninger.

Din salon

Dine fordele ved at være kunde i en stor salon som Klipoteket er, at vi alle har forskellige specialer og styrker indenfor faget. Du kan som regel få den tid, du ønsker – også med kort varsel. I kan komme som familie eller fx venindepar og få behandling samtidig. Vi har mange elever, hvilket gør os effektive, da vi kan fordele opgaverne, så alle gør det, de er bedst til.

Aktuelle tilbud

    Anmeldelser

    Skriv en anmeldelse

    Scroll to Top

    Anmod om tilbud