Kontakt

Del

Klinik kalos

Om "Klinik kalos"

Kalos er en æstetisk speciallægeklinik, i hjertet af København. Vi har speciale i kosmetiske injektions-, laser- og kropsbehandlinger.

Hos Kalos møder du kun højt uddannet personale – hvad enten du kommer forbi til en uforpligtende snak eller skal have en behandling.

Hos os er du aldrig bare et nummer i rækken. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov og ønsker. Her vil du ikke ikke få påpeget fejl og mangler men blot modtage en faglig vejledning, så du kan opnå de resultater du ønsker dig.

Kalos betyder Skønhed og vores filosofi er at få det bedste frem hos vore patienter, ved at fremhæve deres bedste egenskaber.

De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud. Derfor bruger vi meget tid på at vejlede og planlægge den rigtige behandling for den enkelte patient. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater – og vi efterlever selv dette princip.

Vi har udvalgt en række behandlinger til ansigt og krop, som vi mener, giver et effektivt og flot resultat. Vi følger hele tiden med i de nyeste resultater og udviklingstendenser i Danmark og udlandet, således at vi kan tilbyde de nyeste behandlingsmetoder. Vi benytter os altid af de nyeste metoder og det absolut bedste udstyr på markedet for at sikre dig det allerbedste behandlingsresultat.

Vi videreuddanner os løbende, for at sikre et højt fagligt niveau og så du kan føle dig tryg ved de behandlinger, du får hos Kalos

…. og så har vi Københavns hyggeligste klinik!

Aktuelle tilbud

    Anmeldelser

    Skriv en anmeldelse

    Scroll to Top

    Anmod om tilbud