Kontakt

Del

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Om "Horn & Gramkow Plastikkirurgi"

Vi byder alle velkommen i vores kosmetiske univers, hvor vores operationer og behandlinger kan målrettes dine ønsker og behov.

Kosmetiske behandlinger og operationer udføres i nye lækre lokaler, som vi har designet til at give dig en rolig, professionel og luksuriøs oplevelse. Vi tilbyder nye operationsstuer med alt i moderne teknologi, så vi kan leve op til sundhedsstyrelsens krav om sikkerhed og tryghed for vores patienter.

Klinikken repræsenterer cosmetic care concept, hvor vi tilbyder personlig vejledning, god tid til dig og dine drømme, uanset om du for første gang prøver et kosmetisk indgreb og har et behov for ekstra care og kontroller, eller om du er erfaren flergangs opereret og vi skal målrette dine nye behov, så har vi en løsning til dig. Vi følger dig hele vejen…

Vi har et stort udvalg af muligheder, som i samarbejde med din faste kirurg eller din behandler, kan målrettes til det du har brug for og er klar til.

Al vores personale er specialuddannet indenfor netop deres arbejdsområde og brænder for specialet. Alle har derfor mangeårig erfaring og bidrager til at din oplevelse bliver optimal og tryg, fra start til slut og på gensyn….

Aktuelle tilbud

    Anmeldelser

    Skriv en anmeldelse

    Scroll to Top

    Anmod om tilbud