Kontakt

Del

Ellegaard

Om "Ellegaard"

Som frisørsalon er det vigtigt for os at tilbyde et helt koncept og ikke blot en klipning eller farvning. Målet med vores arbejde er at finde personligheden frem hos folk, og det gælder både, hvad enten du vil have en normal klipning eller en komplet styling med alt, der hører hertil.

Hos Ellegaard Hairfactory har vi frisørsalon i Holte. Frisørsalonen er bemandet med nogle af de mest kompetente og imødekommende frisører i Danmark.

Vi mener, at et besøg hos vores frisørsalon skal være en rar oplevelse og mere end blot en klipning. Derfor har vi designet vores frisørsalon moderne, rummelig og lys, og vi sørger for at værne om netop dine ønsker og behov, samtidig med at vi giver vores egne professionelle råd og den bedste vejledning.​

Vores frisørsalon har vundet priser for bedste hår foran flere af de største frisørkæder i Danmark, og selvom vi er en lille lokal frisørsalon i Holte, så er vi konkurrencedygtige med de store kæder igennem vores unikke koncept og dygtige personale.

Vi lader os hele tiden inspirere af de nyeste trends, og vi rejser rundt i verden og får inspiration fra byer som London og Paris, men vores inspiration kan lige så vel komme fra en tur ned ad Vesterbrogade.

Aktuelle tilbud

    Anmeldelser

    Skriv en anmeldelse

    Scroll to Top

    Anmod om tilbud