Kontakt

Del

Annas Hudpleje Clinique

Om "Annas Hudpleje Clinique"

Annas Hudpleje Clinique er en hyggelig klinik i Bramming på Storegade 76, hvor der er mulighed for at parkere bilen lige ude foran. Vi vægter høj kvalitet og god service i et afslappet og uforstyrret miljø.

Bag klinikken står Anna Friis. Hun blev uddannet som kosmetolog på den Internationale Cidesco Kosmetologskole i København i 2005. Lige siden har hun haft selvstændige hudplejeklinikker i flere byer, men Anna har i de seneste år valgt, at fokusere på klinikken i Bramming.

Behandlerne i Annas Hudpleje Clinique deltager løbende i kurser i både Danmark og i udlandet for, at følge med i den nyeste udvikling og teknik inden for hudpleje og velvære.

Hudplejeklinikken tilbyder lækre ansigtsbehandlinger, bio elektro peeling, anti rynke jern, mikronålterapi, massage, hot stone massage, anticellulite jern behandling, gele negle, shellak, manicure, japansk manicure, pedicure, bryn og vipper, lash exstensions, buketer, lash lift buk, voks, brasilansk voks, Epila Derm sukopasta, make-up, pernament make-up, hairstrokes semi pigmentering, HFS micropigmentering af ansigtsbuden og alt hvad hjertet ellers kan begære indenfor wellness og hudpleje.

Aktuelle tilbud

    Anmeldelser

    Skriv en anmeldelse

    Scroll to Top

    Anmod om tilbud