Hårfjerning

fIND DIN NÆSTE hårfjerning klinik MED prettyme.dk

Uønsket hårvækst er for de fleste et velkendt problem og kan være utrolig tidskrævende og svinende at få bugt med selv. Heldigvis findes der klinikker som kan hjælpe dig af med problemet hurtigt og effektivt. De fleste klinikker anvender voksbehandling til hårfjerning. Portalen her er 100% gratis for dig at bruge.

Ved at følge klinikkens (før og efter behandling) anbefalinger opnås det bedste resultat. Behandlingen holder 4-6 uger, inden hårene har fuld længde igen.  Hårfjerning med voksbehandling vælges af mange, da den efterlader huden silkeblød og glat uden snitsår.

 

Træt af uønsket hårvækst?

Hvis du er træt af uønsket hårvækst og ønsker en længerevarende hårfjerning, så er voksbehandling det oplagte valg for dig. Til sensitive og sarte områder benyttes en speciel voks, som er særligt egnet til dette område. Med en voksbehandling fjernes hele håret ud med hårsækken. Derved skal der dannes et helt nyt hår og hårsæk før håret gror ud igen og det tager tid. Derudover slipper du også for rød og irriteret hud i området og risikoen for indgroede hår mindskes. Hvis du fast får voksbehandlinger ca. hver 4.-5. uge, vil du endvidere opleve færre hår, da behandlingen slider på hårene.

Find flere behandlinger her

Find frisør

Find din næste frisør til både klip og farve her.

Find permanent hårfjerning

Find klinik her med Prettyme.dk

Find hudpleje

Find din næste hudpleje behandling med Prettyme.dk.

Find massør i dit område.

Find din næste klinik her.

Find ansigtsbehandling

Find din næste klinik med Prettyme.dk og nyd tilværelsen.
Scroll til toppen